İveco Yetkili Servisi ve Otokar Satış Bayileri

İveco satış bayileri, devam eden bir çaba ile müşterilerimize mümkün olan en iyi hizmeti sunmak amacıyla unsurlar yarattı ve aracı maksimum seviyede tutmak için geniş bir seçenek yelpazesi ile ısmarlama hizmetler tasarladı. Operatörlere belirli işlerini biçimlendirmek için planlı bir bakım anlaşması oluşturma esnekliği sağlamak. Ödemeler ve aylık taksitler %100 esneklik %100 şeffaflık maksimum şeffaflık müşterilerine her zaman araç hizmeti ödemeleri hakkında önceden %100 verimlilik “ Unsurlar” kapasitesi Iveco teknisyenleri sürekli “aracınızın çalışma zamanını en geniş kapsamlı hizmet paketi” Elemanları için %100 güvenlik sayesinde tren ve yenileme.

İveco yetkili servisi, ek konfor sağlar ve sağlar %100 %100 değeri normal Iveco servis ağı sorumluluk ve profesyonellik ile birlikte orijinal %100 Iveco yedek parça kullanılmasını sağlar herhangi bir beklenmedik masraf olmadan bilmek sağlar bakım ve garantili servis aracınızın maksimum değer elemanlarını koruyabilmesini sağlar. %100 avantaj %100 IVECO üretici kalitesine ve uzman teknisyenlere dayanan Iveco orijinal yedek parçalarını seçmek aracınızın her zaman en yüksek performansta çalıştığından emin olmak anlamına gelir.

İveco servis iletişim, Tüm Iveco ürünleri ve hizmetleri sınıf lideri ruhlu satış sonrası hizmetler tarafından desteklenmektedir. Orijinal %100 Iveco parçalarını yalnızca Iveco satıcınızdan güvenli ve huzurlu bir şekilde satın alabileceğiniz çok çeşitli rekabetçi fiyatlarla satın alabilirsiniz. IVECO orijinal parçalar kalite güvencesi Iveco tüm sorunları hızlı ve güvenilir bir şekilde teşhis etmek ve sorunların servis tarafından etkili bir şekilde çözülmesini sağlamak amacıyla ürünün evrimini yansıtan yeni bir teşhis platformu geliştirdi.

Otokar bayileri, Bu platform E.A.SY. elektronik gelişmiş sisteme gelişmiş elektronik sistem denir ve bir iletişim modülü ecı ile özel bir kişisel bilgisayar kullanarak araçtaki çeşitli elektronik kontrol ünitelerinin kolay teşhisini sağlar. E. A. sy. platformun yazılım hatası belirtileri dayalı endeksli onarım kılavuzu kullanan bir arayüz sağlar. ECI modülü bugün ve gelecekte kullanılacak tüm Iveco elektronik kontrol üniteleri ile iletişim sağlar. Teleservis ve diğer tüm Iveco destek sistemleri ile etkileşim sayesinde Iveco gelişmiş teşhis sisteminin kalbidir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta