Samsung, iPhone ve Huawei Batarya Değişimi

Samsung Batarya Değişimi, Telefonunuza uyguladığımız tüm işlemler firmamızın garantisi altındadır ve telefonunuzla herhangi bir olumsuz durumla karşılaşırsanız sizi memnun etmek için sorununuzu çözeriz. Sözleşmeli nakliye şirketi aracılığıyla cep telefonunuzu bize ücretsiz olarak alabilirsiniz. ASUS Zenfone serisi için ekran değişim fiyatları listede belirtilmiştir. Asus Zenfone 5 ekran değişim fiyatı 6 ay Cep Hastanesi teknik servis garantisi ile birlikte 220 TL. Ekran değişikliği uzman ve deneyimli ASUS teknisyenlerimiz tarafından tamamen sterilize edilmiş ve statik elektrikten arındırılmış teknik servis odamızda özel ekipman kullanılarak yapılır. Bu şekilde telefonunuzdaki bilgileriniz silinmez bu nedenle cihazınızın performansında herhangi bir değişiklik yoktur örn. dokunmatik hız dokunmatik hassasiyet ve ekran parlaklığı.

Huawei Batarya Değişimi, ASUS Zenfone 5 ekran değişim süresi 30 dakika kargo ile teknik servis teslimatımıza vardığınızda 3 (üç) iş günüdür. Asus Zenfone 5 ekran değişikliğinden sonra cihazınız uzman ASUS teknisyenlerimiz tarafından test edilir. Daha sonra incelemenizin amacı için beğeninize sunulur. Telefonunuzu incelemek için en ufak bir tereddüt veya sevmediğim varsa bir geri ödeme hakkına sahiptir. Onayınızı verirseniz öncelikle kırılmaz cam koruyucu hediyeniz eklenir. 6 ay sonra Cep Hastanesi LTD. LTD. teknik servis garanti kartınız hazırlanır ve telefonunuz size teslim edilir. ASUS Zenfone 5 ekran değişikliğinde kullanılan ekran tam tek parça yani dahili ekran ön cam dokunmatik alan harici panelden oluşur.

iPhone Batarya Değişimi, Yukarıdaki sorunlardan herhangi cihazınızın ekranında varsa örnek biz tam bir ekran değişikliği yaparak bu sorunu çözmek. Ön cam kırılırsa veya dahili ekran kırılırsa xiaomi Mi Mix ekranı kırılır ekran değişiminin fiyatı 200 TL dir. Ekran onarımı uzman ve deneyimli xiaomi teknisyenlerimiz tarafından ortalama 30 dakika içinde özel teknisyen ekipmanı kullanılarak gerçekleştirilir. Bu dönem 3 (üç) iş günü zaman bizim 2 sided ücretsiz nakliye hizmeti kullanılır. Ekran onarımından sonra bilgileriniz silinmez ve telefon ekran performansında değişiklik yoktur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta