Pendik Genel Anestezi İle Diş Tedavisi, Klinikleri ve Diş Beyazlatma

Genel Anestezi İle Diş Tedavisi, Genel anestezi geçici bilinç kaybına neden olur ve hastanın prosedür ve ağrı bilincini önler. Aynı zamanda doktor tarafından yapılan müdahaleyi kolaylaştırır çünkü kasları rahatlatır. Diş fobisi olanlar için Medicana International Ankara Hastanesi ağız ve korku ve kaygı düzeyi yüksek olan diş sağlığı uzmanı çocuk diş hekimi Pedodonti Uzmanı Dr. Hasta hareketinin zihinsel engelli ya da yetersizliği olan hastalarda diş tedavileri gerçekleştirmek için sedasyon veya genel anestezi ile tedavi edilebilir Nurgül Demir açıkladı. Sedasyon hastanın spontan solunumu ve bilinç derinliğinin tüm refleksleri koruyarak kontrol edildiği ve ayarlanabileceği bir uyku halidir. Demir çocuklarda kısa sürede tamamlanacak olan dental işlemlerin sedasyon uygulanarak yapılabileceğini açıkladı.

Pendik Diş Klinikleri, Genel anestezi solunum fonksiyonlarının önemli ölçüde bastırıldığı veya durduğu ve dolaşım sistemi fonksiyonlarının bastırılabildiği geri dönüşümlü bir durumdur. Demir çocuk hastalarına dişçi koltuğundaki komplikasyonları ortadan kaldırmak için işbirliği olmaması nedeniyle hastanın ağrı ve rahatsızlık nedeniyle oluşan sürecin ortadan kaldırılması amacıyla genel anestezi hissi verilmesi gerektiğinin altını çizdi. Medicana International Ankara Hospital şirketinde Oral and dental health specialist pediatric dentist Pedodonti specialist.

Pendik Diş Doktoru Tavsiye, genel anestezi ile yapılan işlemleri şöyle anlattı: genel anestezi öncesinde çocuk hastalara rahatlatıcı bir ilaç verildikten sonra genellikle ameliyathaneye götürülüyor. Bu sayede çocukların huzursuz olmaları önlenir ve daha sonra intravenöz yolla anestezik vererek anestezi başlatılır. Anestezist çocukların işlem sırasında rahat ve ağrısız bir deneyime sahip olmalarını sağlar. Hastaların kalp atış hızı kan basıncı solunum hızı ve vücudun oksijen seviyesi derinliği gibi gerekli tüm hayati fonksiyonları düzenli olarak kontrol ederek hastanın güvenliğini sağlar. İşlemden sonraki dönemde çocuk hastanın ihtiyaçlarına göre gerekli ilaç tedavilerini planlar.

Pendik Diş Beyazlatma, Her iki prosedür de pediatrik bir diş hekiminin yanı sıra bir anestezist gerektirir ve prosedürler ameliyathane ortamında yapılmalıdır. Engelli çocuklar için hem fiziksel hem de zihinsel restoratif veya cerrahi tedaviye ihtiyaç vardır ancak akut enfeksiyon veya alerjik nedenler biberon çürükleri ve yaygın çürük çocuklar lokal anestezi ile uygulanamadı genel anestezi gerektiren küçük çocuklar dişleri etkiledi kist sadece zihinsel veya fiziksel engelli çocukların genel anestezi altında diş tedavisine ihtiyaç duyan hastalara cerrahi müdahale yapılabilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta