Mobil Sağlık Tarama Aracı ve Solunum Fonksiyon Test Cihazı – Fatih Medikal

Mobil Sağlık Tarama Aracı, Testlerin sonuçları odyometre cihazındaki renkli HD ekran tarafından takip edilebilir ve doğrudan yazıcı ile basılabilir veya odyometre cihazına bağlı USB bellek çubuğuna pdf olarak kaydedilebilir. Buna ek olarak cihazda kurulu SD kart hafızasına kurulu Türkçe konuşma listesi ile konuşma odyometri testi en sağlıklı ve standartlara uygun olarak gerçekleştirilebilir. Çok tehlikeli sınıfta yılda bir yılda daha az tehlikeli Sınıf 5 yılda tehlikeli Sınıf 3 yılda bir tanesidir. Çocuklar ve genç işçiler ve hamile işçiler için özel politikalar gerektiren çalışanlar bu gözetim süresi en geç 6 aydır. Sağlık raporları sona erdiğinde işyeri hekimi sağlık raporlarını yenilemek için işverenden bazı muayeneler talep eder. Bu denetimler adına sağlık merkezlerine çalışan göndermek yerine mobil sağlık aracı ile işinizi yavaşlatmadan denetimleri yapabilirsiniz.

Solunum Fonksiyon Test Cihazı, Kim mobil sağlık hizmetleri sağlayabilir mobil sağlık hizmetleri ile muayene yapmak için yetkili kurumlar ortak sağlık güvenlik birimleridir. Ortak sağlık güvenliği birimi aile çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş bir iş sağlığı güvenliği şirketidir. Sadece osgbs mobil sağlık aracı ile hizmet sunmak için tam yetki sağlayabilir. Araçlar Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan mobil sağlık araçları ve mobil birimler genelgesinde belirtilen gerekliliklerin yerine getirilmesiyle onaylanır. Mobil sağlık aracı ile hizmet veren şirketler çalışanlarınızın mevcut sağlık denetim borcunu sağlık gösterimleri ile yerine getirirsiniz.

Mobil Sağlık Aracı, Her osgb şirketi bu hizmeti gerçekleştiremez. Sağlık araçları olan ve çalışmaya hazır olan şirketlerin listesi herhangi bir Bakanlık sayfasında yayınlanmamıştır. Mobil sağlık aracı ile kaç sağlık testi yapılır birçok farklı sağlık taraması olabilir. İşyeri hekiminiz için sağlık muayenelerinin ne olduğunu belirlemek önemlidir. Gerçekten de işletmelerin sağlık denetiminden sorumlu tek yetkili işyeri hekimidir. Sağlık muayeneleri genellikle ülkemizde 6-7 çeşit olarak bilinir. Ancak işyerlerinde yapılan denetim sayısı yaklaşık 30'dur. Sağlık muayeneleri nelerdir ve muayene sonucunda ulaşılması istenen bilgiler aşağıdaki gibidir. Solunum fonksiyon testi SFT solunum güçlüğü veya akciğerlerin mevcut koşulları hakkında bilgi sağlar. Spirometri ses testi işitme yeteneği ile ilgili bulguları değerlendirir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta