iPhone Batarya, Kasa ve Kamera Değişim Hizmetleri

iPhone Batarya Değişimi, Ekranın herhangi bir alanında spesifik bir probleme karşılaşmazsanız ya da dokunmatik performansından memnun kalırsanız işlem tamamlanmış olacaktır. 2 iPhone 6S Cam Değişimi iPhone 6S cam değişimi yapmak istiyorsanız uzman ekibimiz size kısa sürede yardımcı olabilir. Cihazınıza düşme ya da darbe sonucu zarar geldiyse cam değişimi yapmayı tercih edebilirsiniz. Cam değişimi işlemi yapabilmemiz için iç ekranın sağlam olması gerekmektedir. İç ekran sağlam değilse LCD ekranın tamam değişmesi gerekebilir. iPhone 6S ön cam değişimi ya da ekran değişimi hakkında detaylı bilgi akmak istiyorsanız bizden bilgi alabilirsiniz.

iPhone Kasa Değişimi, Yamulan kasanın üzerinde ekran tam olarak oturamadığı için ekranın da kırılma olasılığı yüksektir. Bu tür olumsuz ve maliyetli durumlarla karşılaşmamız için iPhone 6S kasa değişimi yapmanızı tavsiye ediyoruz. iPhone 6S kasa değişimi fiyatı için bizimle iletişime geçiniz. 6 iPhone 6S Kulak Soketi Değişimi iPhone 6S kulaklık soketi değişimi işlemi için Kadıköydeki şubemizde 20 yıla yaklaşan tecrübemizle garantili hizmet vermekteyiz. iPhone 6S kulaklık soketi değişimi gerektiren durumlardan bir tanesi soketten içeri toz ve partiküllerin girmesidir.

iPhone Kamera Değişimi, Bu partikküller uzman teknisyen tarafından değil de bizzat tarafınızca yabancı bir madde ile temizlenmesi kulaklık soketinin bozulmasına sebebiyet vermekte ve kullanılamaz hale getirmektedir. Servisimize gelen iPhone 6 cihazınızın kulaklık soketi tarafımızca incelenir ve temizlenme ile kurtarılıp kurtarılamayacağına bakılır. Yani tabletinize görüntü geliyorsa iç ekranda kırılma yaşanmamış ise 150 TL karşılığında sorununuz çözüme kavuşturulabilir. Teknik servisimizde iPad tabletleri içim ekran ve dokunmatik ön cam değişimi hizmeti verilmektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta