Toz Emaye Tabancası ve Kutu Tipi Fırınları

Kutu Tipi FırınlarıBu şekilde bu alandaki ihtiyaçlara profesyonel yanıt elde edilebilir. Egzoz emişli filtre kabinleri çeşitli endüstriyel alanlarda ıslak boya yapıştırıcısı ve benzeri uygulamaların yapıldığı kabinlerdir. Bu kabin tipi uygulama ve yerleştirme açısından son derece kolay bir sistemdir. Elektrostatik toz boya Sinter lamel filtre dolabı toz boya endüstrisinde birçok üretici tarafından kullanılmaktadır. renk değişimi sırasında kolayca çıkarılacak ve Monte edilecek şekilde tasarlanmıştır. Paslanmaz galvanizli veya toz boyalı DPK sacdan imal edilebilir.

Emaye TabancasıMalzeme üzerinde yapışkan olmayan sprey üzeri boyanın geri kazanımı yaklaşık %97 dir. Manuel veya sürekli hat uyumlu Mono siklon Toz Boya kabinleri Mono siklon toz boya kabinleri müşteri ihtiyaçları için tasarlanmıştır ve öncelikle boya tüketimini ve enerji maliyetlerini azaltmak için tasarlanmıştır. Boyanacak parçaların büyüklüğüne ve uygulamanın şekline bağlı olarak müşteri ihtiyaçlarına göre dizayn edilebilen Mono siklon.

Emaye Fırını, toz boya kabinleri otomatik ve sürekli uygulamalar için ideal çözümdür. Sistem bir PLC kontrol ünitesine sahiptir ve enerji tüketimini en aza indirmek için programlanmıştır. ağ. 12.000 22.000 m3 saatlik bir giriş akışına sahip olacak şekilde tasarlanmıştır. Sadece müşteri için tasarlayarak büyük parçalar için üretilebilirler. Kabinin iç kısmı renk değişimi sırasında kolayca temizlenecek şekilde tasarlanmıştır. Tüm mono siklon toz boya kabinleri toz boya geri kazanım sistemi ve taze boya besleme sisteminin entegre edilebilmesi için tasarlanmıştır.

Kurutma KabiniPaslanmaz galvanizli veya toz boyalı DPK sacdan imal edilebilir. Malzeme üzerinde yapışkan olmayan sprey üzeri boyanın geri kazanımı yaklaşık %97 dir. Manuel veya sürekli hat uyumlu. Toz boya kabinleri 1.5 mm ve 2 mm DKP sacdan modüler olarak üretilmektedir. Tercihe göre ST37 boyalı saç galvanizli sac PVC veya paslanmaz çelik malzemeden yapılabilir. Kabinin tüm parçaları sökülür ve tüm bağlantılar cıvatalanır.

Toz Emaye EkipmanlarıKabinlerin iç ve dış yüzeyleri elektrostatik toz boya ile kaplanmıştır. İsteğe bağlı olarak kabine altı otomatik elek tankı eklenebilir. Emaye tesisleri sayesinde günümüzde endüstriyel açıdan çok daha sağlıklı ve daha kaliteli çalışma alanları oluşturulabilir. Strong3000 toz boya gibi güçlü sistemler ile yapılan uygulamaları daha sağlıklı bir şekilde gerçekleştirmek mümkündür. Bu nedenle bugün satılık emaye tesisine alternatifler var. Özellikle farklı kullanım ihtiyaçlarına odaklanan ortaya çıkan değişkenler aracılığıyla en uygun olanın kullanılması sağlanmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta