Hasta Yatağı

Hasta YatağıAynı şekilde ayak kısmı için açı ve yükseklik ayarı yapılabilir. Ev tipi hasta yatağı talep ve ihtiyaçlara göre 4 motor ile hazırlanabilir. Hastanın boyu ağırlığı ve rahatsızlığı göz önüne alındığında hangi yatak tipine ihtiyaç duyulacağı hakkında net bilgiler verilebilir. Buna ek olarak kullanılan motor tipinin hasta ağırlığı göz önüne alındığında yetersiz olacağı düşünüldüğünde firmamız tarafından farklı tipte daha güçlü motor değiştirilebilir.

Hasta Yatağı

Ev tipi hasta yataklarının bir başka özelliği de tercihe bağlı olarak lazımlık veya lazımlık olarak belirlenebilir. Yatak yatağının orta kısmında hastanın tuvalete olan ihtiyacı kolayca karşılayabileceği ve bu bölümden ihtiyaçların karşılanabileceği bir alan vardır. Ayrıca lazımlıklı yatak yataklarının hasta bezlerinin kullanımını azalttığını hatırlatmak gerekir. Hasta karyolası seçimlerinizi yaparken rahatsızlığın derecesine ve tedavinin gerektirdiği çözümlere dikkat edilmelidir. Hasta yatağının 4 köşesindeki serum kayış bağlantılarının varlığı ihtiyaca uygun olarak kolaylık sağlayacaktır. Elektrik kesintileri için yenilikçi çözümler hasta ihtiyaçlarına dikkat ederek bulunmuştur.

Hasta Yatakları – Hasta Yatağı Kiralama Da Uygun Fiyatlar

Hastanın yatağının elektrikle çalışması nedeniyle yükseklik ve eğimi değiştirirken elektrik gereklidir. Çünkü hasta yatağı motorları elektrikle çalışır. Elektrik kesintisi durumunda hasta yatağı motorları 9V enerji pilleri yardımıyla çalıştırılabilir. Böylece hastanın elektrik kesintisinden olumsuz etkilenmesi engellenir. Evinizdeki yatak tercihleriniz konusunda kararsızsanız veya bilgiye ihtiyacınız varsa iletişim kanallarımızın yardımıyla firmamızla iletişime geçmek mümkündür. Uzman Müşteri Hizmetleri temsilcilerimiz size ayrıntılı bilgi verecek ve endişelerinize cevap verecektir.

Hasta Yatağı Kiralama Hizmetleri Ve Satılık Hasta Yatakları

Şifa medical ile doğru hasta karyolası seçenekleri Şifa medical ile son derece uygun sayıda hasta karyolası satın almak veya kiralamak mümkündür. Hasta karyolası mekanik özelliklere ve motor yapılara sahip zorlanmadan kullanılmasına izin veren ürünlerdir. 2 3 veya 4 motorlu olanlar seçilebilir. Motor kapasiteleri hastanın hareketliliğine göre seçilebilir. Motorlu rulmanlar 2 ayarlanabilir modelden farklı olarak pistonlu Elektrik motor sistemi tarafından işletilen bu rulmanlar bütünsel olarak yukarı ve aşağı yüksekliği ayarlanabilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta