Toz Boya ve Emaye Makinaları, Tabanca Hizmetleri

Toz Boya MakinalarıColo 800D kısmı ön işlemden sonra sprey tozu işleminde kullanılır. Alüminyum profil otomobil ve bisiklet parçaları gibi toz kaplamaya uygun tüm yüzeylerde toz ve metaliklik parçalarının püskürtülmesine izin verir. Bu sistem maksimum sprey yeteneği ile en yumuşak acele için dengelenmiştir. Sistem 0 100 sayısal olarak ayarlanabilir KV ve tamamen ayarlanabilir amper altında çalışır.

Emaye KabinlerKolay sabit renk değişimi için lamel filtreli Dolaplar tercih edilir. Lamel filtreli elektrostatik toz boya dolaplarında fan tarafından emilen toz boya parçacıkları filtreye yapıştırılır. Filtreye yapışan toz parçacıkları boyayı otomatik püskürtme valfleri ile Kabine dökün. Kabine dökülen toz boya parçacıkları kabinin altındaki elek sistemine aktarılır ve yabancı maddelerden ayrıldıktan sonra toz boya tabancasına aktarılır. Kabin içindeki filtre sayısı boyanacak parçanın fan akış boyutu ve kabin içindeki tabanca sayısı ile belirlenir.

Emaye TesisleriLamel filtreli Zafer Makina elektrostatik toz boya kabinleri Müşteri tercihine bağlı olarak krom PVC st 37 galvaniz malzemeden üretilmektedir. Sinter lamel filtre kabini teknik özellikler lamel filtreli elektrostatik toz boya kabinleri 1.5 mm ve 2 mm DKP ve galvanizli sac PVC veya paslanmaz çelik malzemeden yapılmıştır. Kabinin tüm parçaları sökülebilir ve tüm bağlantılar cıvatalıdır. Kabinlerin iç ve dış yüzeyleri elektrostatik toz boya ile kaplanmıştır. Lamel filtrelere zaman ayarlı ters basınç uygulanarak boya birikimi önlenir.

Emaye TabancalarıLamellar toz boya filtreleri 1 mikron toz tutma yeteneğine sahiptir. Toz kaplama kabininde kullanılan fan radyal tiptedir. Manuel ve otomatik çalışma için uygundur. Toz boya endüstrisinde birçok üretici tarafından kullanılır. Filtre toz boya kabinleri yüksek toz tutma kapasitesine sahip çevresel bir üründür. Kolay renk değişimi için filtre dolapları tercih edilir. Filtre toz boya dolaplarında Fan tarafından emilen toz boya parçacıkları filtreye yapıştırılır. Filtreye yapışan toz boya parçacıkları boyayı otomatik püskürtme valfleri ile Kabine dökün.

Filtreli KabinlerKabine dökülen toz boya parçacıkları kabinin altındaki ekran sistemine veya çekmeceye aktarılır ve yabancı maddelerden ayrıldıktan sonra toz boya tabancası tankına aktarılır. Kabin içindeki filtre sayısı boyanacak parçanın fan akış boyutu ve kabin içindeki tabanca sayısı ile belirlenir. Filtre toz boya dolapları müşteri tercihine göre paslanmaz PVC st 37 boyalı saç galvanizli saç malzemeden üretilmektedir. Islak boya uygulaması az miktarda veya butik proje bazlı ıslak boya uygulaması yapan firmalar tarafından tercih edilmelidir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta