Samsung, iPhone, Xiaomi ve Huawei Batarya Değişimi

iPhone Batarya Değişimi, Tamir cihazları alanında uzman teknisyenlerimiz tarafından özel ekipman teknik servis Tamir bakım ve onarım bölümü kullanma LENOVO teknisyenleri deneyimli yoğun 30 dakika şirketimizde 6 ay yedek parça ve işçilik garantili yapıyoruz 2 saat ekran değiştirir. Lenovo ekranı değiştirirken en sağlıklı ve en uzun ömürlü olan %100 orijinal ekranı kullanıyoruz.Orijinal ekran değişiklikleri uzun vadede en başarılı yöntemdir.

Samsung Batarya Değişimi, Lenovo ekran değişimlerinde kullandığımız tüm ekran yedek parça ürünleri piyasada orijinal olarak kabul edilen ve tüm kontroller sözleşmeli orijinal cep telefonu yedek parça toptancıları tarafından yapıldıktan sonra mevcut olan Orijinal kalite ekranlarından oluşur.Lenovo P2 ekran değişimi işleminden sonra teknik servis ekibimiz cep telefonunuzun ekran dokunmatik ve parlaklık testlerini tamamlar ve yeni ekrana ücretsiz lenovo ekran koruyucu kırılmaz cam yapıştırdıktan sonra cihazınızı size teslim ederiz. LG Display ve glass exchange sırasında ve sonrasında telefonunuzdaki bilgileriniz kesinlikle silinmez.

Huawei Batarya Değişimi, Teknik servisimiz bilgilerinizin silinmeyeceğini garanti eder. Aynı zamanda telefonunuzun performansında kesinlikle bir değişiklik yoktur yani. dokunma hızı dokunma hassasiyeti ve ekranın parlaklığı. Ekran değiştirilir değiştirilmez telefonunuz test edilir ve incelemeniz için beğeninize sunulur. Yeni Xiaomi Redmi note serisi teknoloji meraklılarına duyurulan Redmi Note 7 yi ve Mi 9 un en yeni modelidir. Redmi Note 7 serinin geniş ekran ve mükemmel pil ömrüne sahip olma geleneğini sürdürüyor ve akıllı telefon fotoğrafçılığını bu fiyat aralığında yeni bir seviyeye taşıyor. Xiaomi ayrıca Redmi not 7 ile birlikte AI (yapay zeka) üçlü kamera sınıfı lider 20W.

Xiaomi Batarya Değişimi, kablosuz şarj ve Qualcomm un Snapdragon 855 mobil Platformu tarafından desteklenen markanın en yeni amiral gemisi Mi 9 u yu piyasaya sürdü. Ön ve arkadaki Gorilla Glass 5 özelliği düşmeye ve darbeye karşı son derece dayanıklıdır. Ön ve arkadaki Gorilla Glass 5 özelliği düşmeye ve darbeye karşı son derece dayanıklıdır. Yepyeni bir tasarım redmi note 7 Redmi serisindeki tasarımdaki en büyük değişikliği işaret ediyor ve Corning Gorilla Glass 5 ile kaplanmış ön ve arka bölümlerle yeni bir premium stil yaratıyor. ancak görüntü ekranda gelmiyor çizgiler ölü piksel oluşan lekeler veya dokunmatik ekran esnemiş veya kırık hasarlı çalışmıyor. Bu veya benzeri sorunlardan herhangi biriyle karşılaşırsanız ekranınızın değişmesi gerekir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta