iPhone Ekran Değişimi ve Tamir Hizmetleri

iPhone Ekran DeğişimiÖzel servislerin çoğu da bu şekilde tüm ekranı değiştiriyorlar. FotoParca.com ekibi ise ön camı farklı tekniklerle ekrandan ayırarak yerine yenisini takıyor. Böylece daha uygun bir servis hizmeti almış oluyorsunuz. Hatta firmanın yetkilileri Eğer sadece camınız kırıksa iPhonea ekran değişimi yaptırmayın açıklamasında bulunuyorlar. Ön cam değişimi ekran değişimi ve iPhone ile alakalı tüm tamir işlemleri için buradan FotoParca.com ile iletişime geçip cihazınızı kargolayabiliyorsunuz. Onarım yapıldıktan sonra firma size cihazınızı yenilenmiş bir şekilde gönderiyor.

Ekran DeğişimiEğer İstanbulda iseniz işlemler ortalama 3 saat gibi bir süre içerisinde tamamlanabiliyor. Özel katı oca yapıştırıcılar kullanılır ekran zarar görmez. İşlem özel makineler ile vakumlama teknolojisi kullanılarak yapılır. iPhone 6 Ön Cam Değişiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler 1. Firmamız 12 yıllık tecrübeye ve markaya sahiptir 2. Firmamızda kullanılan ürünler %100 orijinaldir Sultanbeyli iphone Ekran Değişimi Siz değerli müşterilerimizin yanında teknik servis ekibimiz sultanbeyli ekran değişimi merkezimizde iphone 6 ekran değişimi iphone 6s ekran değişimi iphone 6 plus ekran değişimi iphone 6s plus ekran değişimi iphone 7 ekran değişimi iphone 7 plus ekran değişimi iphone 8 ekran değişimi iphone 8 plus ekran değişimi iphone x ekran değişimi Sultanbeyli iphone Ekran Değişimi 2003 yılından beri.

iPhone Tamiriteknik servis konusunda uzman teknik servis kadromuz eşliğinde ekran paneli dokunmatik paneli çerçeveli olarak en az 15 dakika en geç 45 dakikada gerçekleşmektedir. Fiyatlar dolar bazında olduğu için güncel değişim sağlanmaktadır.Fiyat için lütfen arayınız. Servisimizde iphone 5 ekran değişimi 2003 yılından beri teknik servis konusunda uzman teknik servis kadromuz eşliğinde ekran paneli dokunmatik paneli çerçeveli olarak 15 dakika içinde müşterinin gözünün önünde takılıp kontrol edilerek teslim edilir.

Servisimizde iphone 5s ekran değişimi 2003 yılından beri teknik servis konusunda uzman teknik servis kadromuz eşliğinde ekran paneli dokunmatik paneli Bu sayfada sadece Apple markasının popüler modelleri yer almaktadır. Bu sayfada yer almayan ama tamiratını yaptığımız diğer modellerden bazıları. Kadıköy Apple iPad ve iPhone teknik servisi Cep Hastaneside tablet telefon ekran değişimi ve cep telefonu tamiri hizmetleri verilmektedir. iPhone cep telefonunuzun veya iPad tabletinizin modeli ne olursa olsun uzman ve tecrübeli APPLE teknisyenlerimiz tarafından ekran değişimi hizmeti sunulmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta