Strong 3000 - Toz Boya Tesis ve Ekipmanları

Toz Boya EkipmanlarıEpidoksi üzerinde çok iyi sonuçlar veren Tribo boyama tabancası polyester boya ile kullanıldığında aynı etkiyi vermez. Bunun için otomatik sistemlerde birden fazla tabanca kullanmak gerekebilir. Yedek parça ve cihazların satışına güvenerek çalışabileceğiniz Firmamız memnuniyetinizi sağlamaya hizmet etmektedir. U tipi pişirme ve kurutma fırınları sektördeki yüksek kapasiteli işletmeler tarafından tercih edilmektedir.

Toz Boya FırınlarıBeyaz eşya otomotiv inşaat tarım makineleri Alüminyum Sanayi gibi çeşitli sektörlerde kullanılmaktadır. Firmamızda satışa sunulan otomatik Tribo toz boya tabancası ve yedek parça aparatı özellikle üretilen cihaz için toz sürtünme ve toz boya parçacıklarının yükleme kanallarına yüklenmesini sağlar.

Toz Boya Tesisleri, Toz Boya Nedir? Toz boya işlemi püskürtme uygulaması ile tamamen yapılır. Pigment reçine ve diğer hammaddelerin püskürtülmesi ile boyanacak nesneye emilir. Elektrostatik Toz Boya Farkı Nedir? Toz boyadan tek fark içeriğinde çözücü bulunmamasıdır. Ekstra bir işlem yerine boyama işleminde kaplama işlemini gerçekleştirir. Püskürtme sırasında uygulanan elektrostatik yüklü parçacıklar boya ile birleştirilir ve yüzeye yapışır.

Toz Boya TabancasıDaha sonra pişirme işlemi pişirilmeye başlanır. Toz boya işlemi temizleme ve hazırlama işlemi toz boya işlemi özel malzemelerle uygulanacak nesneyi veya yüzeyi temizleyerek boyadan önce hazırlanır. Asidik ve alkali temizleyici maddeler Yüzey Temizleme ürünündeki kirliliğin türüne bağlı olarak değişebilir. Toz boya uygulaması elektrostatik tabanca ile uygulanan toz boya toz boya ile yüzeye beslenir.

Boya MakinasıOperasyon için iki farklı tabanca corona ve tribo kullanılır. Nesne üzerinde topraklama sağlandığından elektrostatik uygulanan boya nesneye kolayca yapışır. Pişirme işlemi pişirme işlemi kullanılan boyanın kalitesine ve özelliklerine uygun zamanda ve sıcaklıkta uygulanır. Toz boyalar genellikle 10 dakikalık bir pişirme işlemine ve 200 derecelik bir sıcaklığa maruz kalırlar. Daha sonra toz boya işlemi tamamlanır.

Kurutma FırınıToz Boya Avantajları Nelerdir? Toz kaplamanın en büyük avantajlarından biri kabinde boyanacak hava kaynağının kıtlığıdır. Bu nedenle toz boyalar ortam sıcaklığında buharlaştırılmış bileşikler içermediğinden kabin içine beslenen hava da fabrika için yeniden kullanılabilir. Bu özellikle kötü hava çok iyi yerlerde fabrikalar için önemli bir avantajdır. Bir diğer önemli avantaj toz boya için gerekli olan fırın havalandırma işleminin sıvı boyalar açısından daha az olmasıdır. Çünkü toz boyaların buharlaşması çok azdır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta