Toz Boya ve Emaye Sistemleri - Strong 3000

Toz Boya SistemleriTemel olarak ikiye bölünmüş oldu. Zafer Makinesi. tam boya atölyesi üretimi veya daldırma veya sprey Tünel tipi Yüzey Temizleme tesisi başına Lek olsun, hem üretim kalitesini hem de sistem çözümlerini karşılamak için yıllar içinde edindiği tecrübe ve bilgi ile yüksek kalite standartlarını talep eden müşterilerini tanıdı. Amaç, boyanacak malzemenin yüzeyini arındırmak ve korozyon direncinde en önemli görevi gören fosfat kaplama işleminin yapılmasını sağlamaktır.

Emaye MakinalarıBu ön boya kaplama işlemi yüzey pürüzlülüğünü arttırır ve korozyon oluşumunu geciktirmek için hava ile teması önler, boyanın daha iyi yapışmasını ve metalin yüzeyine Olası mekanik hasarı sağlar. Ray üzerinde yatay dönüşler minimum 750 mm maksimum 2 500 mm yarıçap seçilebilir. Daha küçük boyutların gerekli olduğu durumlarda, kasnak tipinin yatay dönüşleri kullanılmalıdır. Dikey dönüşlerde, yarıçap boyutları 500 2 ila 500 mm arasında değişir.

Emaye SistemleriYM K38: kar zincirinde kullanılan rulmanlar 38mm çaplı zincir bıçakları 26mm genişliğinde ve 4mm kalınlığında. Üstten paletli toz boya fırınları yarı otomatik olarak çalışır. Doğru mühendislik ve takviyeli yalıtım ile maksimum ısı tasarrufu sağlanır. Bu dezavantajlar nedeniyle, epoksi toz boyaların kullanımı, iç mekanlar için fonksiyonel uygulamalar ve dekoratif uygulamalarla sınırlı kalmıştır.

Emaye KaplamaEpoksi boyaların en önemli uygulamaları, çok iyi korozyon direnci sağladıkları yeraltı boru hatlarında kullanılan boruların boyanmasıdır. Polyester toz boyalar Polyester toz boyalar dış koşullara karşı dirençleri için mükemmeldir. Ultraviyole ışığa ve ısıya karşı son derece dayanıklıdır. Ama kimyasal dayanımı epoksi daha düşüktür. Polyester reçineler diazitler ile dialkollerin (Glikoller) poliesterifikasyon reaksiyonu ile elde edilir.

Boiler EmayeGlikol / asit oranı reaktif terminal grubunun türünü belirler. Termoblok fırının yanına ve arkasına monte edilir. Termoblok yanma hücresi ve alev borularından oluşur. Yanma hücresi 310 kalite paslanmaz çelik alev boruları normalleştirilmiş kazan borularında yapılır. Thermoblog'un dış yüzeyi taş yünü ile izole edilecek ve elektrostatik toz boya ile boyanmış DKP saçlarıyla kaplanacaktır. Kutu tipi fırınlar gibi yerden yapılmış değil.

Soba EmayeFırın tavanına monte edilen palet konveyörüne göre gruplandırılmış ürünler otomatik olarak fırına yönlendirilir. Bu özellik sayesinde yerden kaynaklanan sorunlar giderildi. Birçok endüstride ilk yatırım, çelik kapı tarım sektörü masa sandalye alüminyum profil çelik kabin elektrik panosu ve otomotiv sektöründe.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta