Harpuşta

Harpuşta, duvar üzerine nokta montaj tekniği için uygun mekanik montaj elemanları ve düzen warpus taş ek olarak monte edilmesi için hazırlanmıştır. Harç harçın taşının altına son seviyesine kadar çekiçleyerek uygun seviyede döşenir ve yatay çekiçle mekanik pimlere bağlanır. Taş projeler doğrultusunda çevreye en uyumlu malzeme ve teknolojiyi kullanmak ve her yeni projede çevreyi koruma ve kirliliği önlemede sürekli iyileştirme sağlayarak gelecek nesillere daha iyi yaşam kalitesi sağlayacak bir ortam bırakmak kaynaklarımızı bu ürün mermer uygulama sıkıntılı olduğu yerlerde detayları çözmek için kullanılır Harpuş uygulamalar kullanarak milli servet ve kaynakların insafsızca tüketimi kaybını önlemek için. İç Ölçümler duvarınızın ölçüsüne uygun olarak üretilir.

Harpuşta

Harpuşta, Su ve ısı yalıtım malzemelerinizin ucunu her iki tarafa da uzanan yan detayların altına uzatarak bitirebilirsiniz. Böylece mükemmel bir su ve ısı yalıtımı yapılır. Genç yalıtım olarak firmamız tarafından geliştirilen ürünler her açıdan mümkün olduğunca işlevseldir ve geniş bir kullanım alanına sahip ürünlerle hizmet vermeyi amaçlamaktadır. Ürettiğimiz ürünlerin ana işlevi yalıtımdır. Ürünümüz yelpamizle güvenli yapıların oluşumuna katkıda bulunuyoruz. Genç ısı yalıtımı sosyal sorumluluk bilinciyle sağlıklı bir yaşam ortamı yaratma misyonunu desteklemektedir. Harp uygulamalarında; Mermer Taş alüminyum ve çinko malzemeler yaygın olarak kullanılmaktadır ve evlerinize değer katmaktadır.

Harpuşta Nedir?

Harpuşta, Warpus ta; bir veya iki taraf eğimli ve damlalık duvarın yüzünden çıkıntı ile yapılır. Eklemler düşüktür ve eklemler yüksek doz çimento harcı ile doldurulur. Harpushtas özellikle çatı parapetleri yapımında çok kullanılmaktadır. Yalıtımın genişlemesi ile son yıllarda harpuş ta sıklıkla dekoratif binalar olarak kullanılan birçok çeşit ortaya çıkmıştır. Savaşta beton prekast XPS köpük EPS köpük olarak farklı malzemelerle üretilmektedir. Şu anda binaların çoğu EPS ve XPS malzemeden üretilen savaşta kullanılmaktadır. Çatıdaki korkuluğu örtecek şekilde şekilleri U ve l şeklindedir. Bahçenin duvarları ve açık havada inşa edilen duvarlar olduğu gibi bırakılırsa yağmur ve kar suları yapı elemanının bozulmasına neden olur.

Harpuşta, Mukavemet suyun duvara sızmasıyla azaltılır. Çatlaklar Don etkisi ile ortaya çıkar. Tüm bu sorunları önlemek için beton mozaik kesim taş tuğla XPS EPS köpük ve duvar boyunca ve 10 ila 15 cm yüksekliğinde ve üst yüzeyi eğimli veya bir tarafta bombalanmış minimum duvar kalınlığı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta