Akrilik Zemin Kaplama, Desenli Asfalt ve Bisiklet Yolu Boyası Hizmetleri

Akrilik Zemin KaplamaAkrilik yastık ceket oyuncular için optimum konfor için maksimum uzun ömürlü esneklik sunuyor. Yastık Layi, istenilen spor yüzey kriterlerinin özelliklerine ve bütçesine göre farklı kalınlıklarda uygulanabilir. Maliyet etkin-bakımı kolay-anti-kayma güvenli yüzey-UV ışınlarına dayanıklı ve çeşitli hava koşullarına dayanıklı.- Optimum dayanıklılık minimum bakım maliyeti-standart renk aralıklarında ve özel renklerde talep üzerine temin edilebilir 1-Akrilik zemin kaplaması (COSİON katmanlı sistem) Diamondcoat hidrofobik polimerlerin üretimi ve ısıya dayanıklı olması nedeniyle genellikle çok amaçlı alanlar ve voleybol sahaları gibi alanlar için yaygın olarak kullanılmaktadır.

Desenli Asfalt, Son yıllarda, sürüş ve çalıştırma eylemlerine dayanıklı akrilik zeminler genellikle garajlarda görülür, ancak lüks bahçeli evlerde olduğu kadar parlak ve renkli değildir. Açık spor alanlarında kullanılan akrilik zemin kaplama sistemi yüzey regülatörü ve çeşitli sentetik akrilik kaplama ve akrilik son kat kaplamalar spor sahaları için özel olarak tasarlanmış, estetik ve ekonomik zemin kaplamaları vardır (yastık) sulu boya veya akrilik reçine kauçuk tozu. Uygulama seçenekleri asfalt veya beton üzerine özel astar ile istediğimiz (2-4 mm kalınlığında) tabakalar halinde uygulanır. Açık hava spor alanları için çok amaçlı olarak geliştirilmiştir.

Bisiklet Yolu BoyasıOyunun hızını kontrol etmek için belirli bir dokuda formüle edilmiştir. Silika kumun zeminin en küçük noktalarına homojen dağılımını sağlayarak kauçuk kontrol silme aparatının uygulanması, yırtılmaya karşı çok düzgün ve yüksek bir direnç oluşturur. İki kez vurulması istenirse, katlar arasında 15 dakika beklemeniz önerilir. 25 derece sıcaklığın altında, yol boyası 15 dakika içinde kurur. Yol çizgisinin boyandığı alan, akrilik zemin adı üzerinde belirlenen herhangi bir alana 2 veya 3 mm kalınlığında.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta