Öztürk Organizasyon Hizmetleri

Hatice Kübra Tongar İletişim, Benzer şekilde, çocuğumuzun olumlu duygularının derinliklerine dövmek, bağırmak, eleştirmek, alay etmek, hakaret etmek ve olumsuz davranışları çoğaltmak için yöntemler. Böyle şeyler yerine, kararlı ama sevgi dolu bir tavırla sınırlar çizmek, model olmak ve çevreyi çocuğumuza uygun hale getirmek gerekir. Çocuğumuza " neden vazoyu kırdın?” bütün ev kırılmak için vazolarla dolduğunda. Gerçekçi olmayan retoriğin davranışı altında "baskı" dır. Bir kişi yanlış bir şey yaptığında dövülmeyeceğini ve hatasından geri dönmek için nezaketle yönlendirileceğini biliyorsa, neden asılsız olduğunu söyleyelim? Yani çocuğumuzun kalbinde, " biz rakip değiliz, ekibimiz, üzülürsen, ben de üzülürüm."eğer onun duygusu yaratabilirsek, asılsız davranışı ortadan kaldırılacaktır.

Prof.Dr. Ahmet Şimşirgil İletişim, Çocuk ebeveynlerinin sevgisini hissetme eğilimi nedir? Öyle hissetmelerine neden olmayan çocukları seviyor olsalar bile anne ve ilgilenmem gereken şeyler açıklayabilir misiniz? Ebeveynlerinden yeterince sevgisinin olmadığını düşünen bir çocuk reaktif olabilir. Dikkat çekmek için olumsuz davranışları açıklayabilir, annesinin ayağından ayrılmayabilir, şımarık durumları gösterebilir ve ebeveynin sevgisini talep edebilir... tüm bu davranış kalıpları çocuğumuz için çok üzücü. Bu aşamada, her ebeveyn sevgisini çocuğunun anladığı bir dilde söylemeyi öğrenmelidir. Bunu yapmanın en kolay ve etkili yolu, her gün yarım saat kaliteli zaman geçirmek, oyun oynamak, çocuğu adamdan saymak, dinlemek, duygularını anlamaya çalışmak ve bol miktarda cilt ile temas kurmaktır. İştahsız çocukları beslemek için önerileriniz nelerdir.

Cansu Canan Özgen İletişim, Akşam yemeği zamanını daha eğlenceli hale getirmek için birkaç öneri alabilir miyiz? TRT ekranlarında bir tarih programına katılan Ahmet Şimşirgil Fatih Teri, milli takımla ilgili açıklamalarıyla gündeme geldi. Fatih Terim, Çek Cumhuriyeti maçından önce düzenlenen basın toplantısında Şimşirgil'e kuruldu. Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü mezunu olan Şimşirgil, zamanla alanında en tanınmış isimlerden biri haline gelmiştir. Koleksiyonunu kesintisiz olarak sürdüren ünlü isim, 1982'de tamamladığı Mustafa Kemal Atatürk Üniversitesi öğretim kadrosunda kaldı. Üç yıl içinde yüksek lisansına devam eden Ahmet Şimşirgil, 1989 yılında Marmara Üniversitesi'ne transfer oldu. 2003 yılından bu yana profesör olarak çalışan ünlü isim Ahmet Şimşirgil, iletişim bilgilerinden veya Marmara Üniversitesi'nden ulaşılabilir. Ahmet şimşirgil ile ilgili web siteleri ve sosyal medya hesapları da bulunmaktadır. İnternette en çok aranan isimlerden biri Hatice Cubra Tongar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta