Net Koli

Koli, olarak adlandırılan iki kağıt tabakası, oluklu kağıdın kağıdın iç kısmı olan “ oluklu fluting” e yapıştırılmasıyla yapılır. Bu üç katman, kağıt yapıştırıldığında, kendi başlarına verecekleri güçten daha güçlü hale gelir. Buna oluklu mukavva deniyor. Bu ustaca form, güçlü ağırlıklar taşıyabilen bir kağıda dönüştürülür. Oluklu kağıt, kağıdın üzerine tek başına veya kağıdın altına yapıştırılır ve oluklu mukavva yapılır. Oluklu mukavva omurgasını oluşturan oluklar, sütunlara ve yatay kemerlere benzemektedir. Oluklu kesitte görülen oluklu kesitin şekli nedeniyle dalga olarak tanımlanır ve yükseklik, uzunluk ve metre sayısına göre sınıflandırılır.

Oluklu mukavva ambalajın kullanıldığı alanlar her geçen gün artmaktadır. Sıvı katı granül yumuşak sert sert sert sert ve kırılgan tüm ürünler oluklu mukavva ile güvenli bir şekilde paketlenebilir.Her oluklu mukavva kutu ve parsel, ürün özelliklerine uygun olarak tasarlanmış ve palet talebi depolama ve nakliye dikkate alınarak dolum koşullarına uygun olarak üretilmiştir.Geçmişte satın almış olduğumız kitaplar, ayakkabılar, hediyelik eşyalar, meyve ve sebzeler benzer biçimde biroldukça ürünü paketleyen oluklu mukavva kutular ve kutular çoğu zaman nakliye paketleri olarak kullanılmıştır, ve son yıllarda oluklu mukavva ambalaj besin ambalajı nedir, özellikle artan çevre kırılganlığı ile? 16.11.2013 oluklu mukavva oluklu mukavva, iki düz kağıt bazlı levha arasına kağıt bazlı araç-gereç yerleştirerek üretilen malzemedir.

Kolici, Genellikle kutu üretiminde kullanılır. Oluklu mukavva çoğu zaman 0.25 mm kalınlığında kağıt tabaklardan kaynaklanır. Oluklu mukavva bazen karton olarak adlandırılır, ancak karton farklı bir malzemedir. Sert karton karton ile meydana getirilen işlevine bakılırsa boyutunu değiştirebilen çok fakatçlı bir kutudur. Aynı zamanda endüstri sektöründe en çok kullanılan malzemedir. Ulaşım örnekleri parsel besin sipariş parsel mal parsel kargo parsel arşiv parsel konteyner vb. Söylendiği şeklinde, amaçlarına bakılırsa yapılır. Kutularda firma ve işyerlerinin baskısı yapılır. Bu işleme basılı parsel denir. Oluklu mukavva zamanı dünyada oluklu mukavva gelişimi için bazı önemli tarihler şunlardır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta