Gap Kimya Hizmetleri

Galvano Kimyasalları, Bir ip veya ip kullanırsanız, çözücü zamanla emer ve pullar, ve zaman içinde bir noktada patlak verebilir. 9. Bitmiş malzeme üzerinde yağ tutmak için yeterince uzun asılı sıvı iyice boşaltmak için. Bir fincan gibi küçük ve girintili parçalarınız varsa, malzemeleri buhar fazında tutun ve döner dolap gibi bir sistemle döndürün. Yani malzeme üzerine solvent aksın. Dolabın havasıyla temastan kaçının. 10. Yağ giderme cihazını sık sık temiz tutun ortaya çıkan yağ atıklarını temizleyin. Üç Renkli bir çözücü kullanıyorsanız, aşağıdaki şekilde temizlemek en iyisidir.

Yağ Alma Kimyasalı, Üç Renkli yaklaşık 90 ° C kaynamaya başlar (perklorat Yaklaşık 127 °C'dir) (oluşan tortu nedeniyle kaynama noktası yükselir). Bu değerler kontaminasyonun ağırlığının yaklaşık %25'i olmalıdır. Aşağıdaki nedenlerden dolayı, bu prosedürü uygulamak önemlidir: ilk kirlenmiş çözücü kolayca ayrışabilir ve asit formu haline gelebilir ve temizlenmiş materyal üzerinde lekelere neden olabilir. Kirlenme ikinci ayrışma solvent artar kaynama noktası olacak bu artış eğilimi artar. Belirli bir kullanım süresinden sonra, çözücü bozulmaya başlar ve sonuç olarak asidik hale gelir. Bu durumda, temizlenmesi istenen malzemenin lekelenmeye başladığını fark edeceksiniz.

Fosfat Kimyasalları, Bu asidi doğrudan nötralize etmek mümkün olsa da, küçük ölçekli yağ giderme cihazları için önerilmez. Kirlenmiş çözücüyü satıcıya almak ve taze çözücü ile tekrar çalışmak daha iyidir. Alkali yağda temizlenecek malzeme, sodyum hidroksit sodyum karbonat sodyum metasilikat gibi güçlü alkali kimyasallar içeren bir banyoda ıslatılır ve kaynama noktasına kadar ısıtılır. Yağ ve yağların yanı sıra katı metal ve kir parçacıklarını gidermek için etkili bir yöntemdir. Bu tür banyo da tüm bitkisel ve hayvansal yağların sabununun önemli bir etkisidir. Bitkisel ve hayvansal yağlar kostik veya diğer alkali maddelerle reaksiyona girer ve sıcak suda çözünen sabun oluştururlar. Mineral yağlar veya gresler varsa, sabun olmazlar.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta