Erler Medikal Plastik Hizmetleri

Medikal Plastik Üreticileri, Şekil 5, prototip öncesi kalıp döküm stokunun genel görüntülerini gösterir. Şekil 4. Moldmax HH 40HRC sertlik be Cu alaşımlı Fırça Wellman, marka çeliklerin teknik özelliklerinin çalışmasında kullanılan yarı şeffaf beyaz plastik malzeme polipropilen plastik hammaddedir. 121oc ye kadar sıcaklıklarda uzun süre kullanılabilir. Mantarlara ve bakterilere karşı dayanıklıdır. 60oc ye kadar güçlü asitlere ve bazlara karşı etkilidir. Yakılabilir, ancak yavaşça yanıklar zehirdir. Düzgün değiştirildiğinde iyi ısı direncine sahiptir. 2.2 Şekil 6 da gösterildiği gibi prototip tank kalıp su kanalı sisteminde prototip kalıpta mevcut soğutma sistemi.

Medikal Plastik Enjeksiyon, Kalıptaki su dolaşımı chiller tarafından sağlanır. Prototip kalıp su iletimlerinin 9 girişi ve çıkışı vardır. Soğutucuların suyu belirli bir ısı ile gelir ve kalıp girişinden çıkışa kadar olan süre boyunca, parçaların bazı kısımlarında ısı artar. Çekme işlemini beyazlatın, böylece pistteki belirli alanlarda istenmeyen bazı kusurlar çökebilir. ortaya çıktı. Birine “maça” denir ve diğeri “oyuklar” olarak adlandırılır, bu da bu parçaların ayrılmasını ve çıkarılmasını sağlar. Genel olarak, parçanın şekli kalıbın çökmesine neden olmamalıdır. Örneğin, genellikle nesnelerin kenarları, eşleşmeyi ve boşluğu birbirinden ayıran çizimin kenarlarına paralel olmamalıdır.

Medikal Plastik Kalıp, Akım küçük bir açı verilir mi?? Ve çoğu plastik ev nesneleri ile deney olacak. Boşluk çekildikten sonra maçı sıkıştırmak için soğutma sırasında” kova gibi " olan parçalar ve daha sonra pimler kullanılarak çıkarılır. Kalıplamada boş parçalara izin verdikten sonra parçalar kolayca kaynak yapılabilir, sürahi veya bebek kafaları bu kalıba benzer şekilde psikolojik olarak tasarlanamaz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta