Sefa Elektronik Müzik, Kamera ve Alarm Sistemleri

Bodrum Kamera ve Alarm Sistemleri, Sonuç olarak, Yonka müzik pazarı iyi bir sistem kurmak ve ses yankıları şimdi elinizde olacak hissetmek için en iyi yolu, profesyonel olarak burada hizmet alabilirsiniz ve ses sistemi de iyi bir seçim yapabilirsiniz. Bu şekilde, sizin için doğru sistemi kurmak kaçınılmaz olacak ve uygun taşınabilir ses sistemi fiyatları ile mümkün olan en iyi şekilde ses sistemi olması mümkün olacak. En iyi taşınabilir ses sistemleri ses sistemleri çok hızlı gelişiyor ve her gün daha fazla özelliğe sahip olduğundan, artık ihtiyaçlarınızı karşılayan profesyonel sistemler satın alabilirsiniz. Bu taşınabilir hoparlör ile ses en iyi şekilde sağlar.

Bodrum Kamera ve Alarm Sistemleri

Bodrum Bose Ses Sistemleri, Burada kullanılan ses sistemi farklı ihtiyaçları karşılamak için bu alan kadar esnek olmalıdır. Bose kullanımı kolay farklı gereksinimlere adapte edilmesi kolay tekrar tekrar ayarlanması gerekmeyen güvenilir ve dekorla uyumlu çözümler sunar. Konferans ve gösteri salonları ortak alanlar ve dış tasarım ve sistem araçları konferans ve gösteri salonları Panaray 802 serisi III hoparlör iç ve dış mekanlarda daha yüksek ses müzik uygulamaları için tam frekanslı bir hoparlör. Temel özellikler: tescilli mafsallı dizi hoparlör tasarımı geniş eşit dağıtılmış kapsama alanı sağlar. Kum kar aşırı sıcaklıklara dayanıklıdır.

Bodrum Bose Ses Sistemleri

Bodrum Marin Müzik Sistemleri, Roommatch hoparlör Serisi RMU208 herhangi bir boyut ve şekil alanı akustik gereksinimleri veya bütçeleri için kalıcı uygulamalarda mükemmel ses kalitesi sunmak üzere tasarlanmıştır. Roommatch modülleri ile yapılan eğrilik hoparlör setleri seslendirilmiş alandaki herhangi bir noktada aynı ton dengesini elde etmenizi ve mükemmel bir ses kalitesi sunmanızı sağlar. Yüksek kaliteli müzik altı bölge ses ve vokal sahne monitör uygulamalarında kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Temel özellikler: BOSE emb2 sıkıştırma sürücüsü orta tiz frekans sesi sağlar. Çift 8-inç woofers tam frekans çıkışı sağlamak.

Bodrum Marin Müzik Sistemleri

Sefa Elektronik, Panaray LT ailesi kesintisiz kapsama ve yüksek netlik gerektiren orta ve büyük ölçekli kalıcı tesisatlarda tutarlı Zon serisi oluşturmak için büyük ve orta formattaki dalga kılavuzlu diğer Lt hoparlörlerle kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Temel özellikler: yüksek ve orta çıkış iç ve dış mekan uygulamaları için orta tiz hoparlör. Temel özellikler: 15 farklı kapsama modelleri yatay yüksek kaliteli ses odası waveeguide teknolojisi progressive directivity dizileri.

Sefa Elektronik

Subwoofer Bose Roommatch hoparlörlerinin düşük frekans tepkisini 40 Hz'ye uzatmak için özel olarak tasarlanmıştır. Roommatch RMS218 varyantı ile çok düşük frekanslı bir subwoofer mevcuttur. Temel özellikler: çift Bose lf15 15 inç yüksek hızlı 4 inç ses bobini güç dönüştürücüleri. Uzun vadeli 1000 W maksimum 4000 W güç kullanımı. 44 tasarım performansı destek Bose profesyonel ses sistemleri...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta