Lensin Ship Repair & Docking

Ship Repair, iyi bir yanıt oluşturmak için, firmamız ihtiyaçlarını belirleme ve çözüm geliştirme odaklı, her türlü araç-gereç için çözümler geliştirebilir. Acil durumlar için özel hizmetler ile, tüm gemilerin ikmal gereksinimlerine hızlı bir şekilde yanıt verebiliriz.  Group s çeşitlendirme stratejisi doğrultusunda, grup aslına bakarsanız Offshore ve kara inşaat için hizmetlerini sunmaya başladı ve esasen İnşaat gemilerinin önemli sayıda değişim ve onarım projesini tamamladı.


Dry Docking Tuzla, Grubu, Offshore platformların ve gemilerin, ve modüllerin inşasında artan rol ve mesuliyet almaya devam edecektir. Geleneksel gemi onarımı ve gemi İnşaatı işine ve yeni bir Offshore İnşaat işine ek olarak,  Grubu yakında deniz gemilerinin inşası için hizmet vermeye başlamış olacak.  Group stratejik planı, Yalova'daki grubun sahip olduğu mülkte özel olarak tasarlanmış yeni bir Tersane / imalat avlusu inşa etmeyi de kapsamaktadır.

Ship Supply Turkey, Bu yeni tesis, çeşitli boyutlarda ve tiplerde yeni vapur ve yapılar inşa etme ve sunma gereksinimlerini karşılamak üzere tasarlanmış ve inşa edilecektir. Eğer motor bir gözden geçirme gerekebilir eğer merak ediyorsanız bir motor gözden geçirme ihtiyacınız olacak işaretler, aracınızdan birkaç işaretler için bakabilirsiniz. Ortak bir işaret, özellikle motor soğuk olduğunda, egzozda aşırı yağ tüketimi ve beyaz dumandır.

Engine Overhaul, Motorunuzun dikkat edilmesi ihtiyaç duyulan daha aşırı işaretler, motorun yağındaki metal talaşlardır veya motor çalışırken bir vurma sesi duyarsanız. Aracınız daha yaygın hale geliyor, özellikle herhangi bir gürültü yapar, bunu getirmek ve uygun hizmet ve onarım için değerlendirdi olması gerekir. Kordonlar ve teller için genel bakım Brooklyn ve Long Island ekibimiz elektrik tamir uzmanları ev ve tüm elektronik süresince etkinliğini ve güvenliğini sağlamak için teller kontrol edebilirsiniz. Bu hatalı elektronik yangın riskini azaltabilir önleyici bir adımdır.

Electrical Repair, Platin Deniz Hizmetleri, 2016 Ekim ayında Türk Denizcilik sektöründe yirmi yıla yakın bir deneyime haiz bir deniz endüstrisi profesyoneli tarafından kurulan başarılı girişimciliğin çok iyi bir örneğidir. Şirket, Yalova gibi su taşımacılığı için tasarlanmış her türlü zanaat ile ilgili her türlü faaliyet için tüm uluslararası nakliye dünyası için yükselen bir yıldız olan Tuzla'da İstanbul'da ve kurulmuştur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta