İkbal Denizcilik

Gemi Donatım, Düşük basınçlı LP Amalgam lambalarının bir hattını taşıyoruz. Orta Basınçlı UV MPUV ampuller seçimlerimiz de daha küçük bir ayak izi ile etkilidir. Uzman mühendislerimizden birinin bir su balast arıtma sistemi tasarlamanıza yardımcı olmasına izin vermek için bugün bizimle iletişime geçin. LightSources ve bağlı şirketleri balast suyu BW kararlılık düzeltme ve yapısal bütünlüğü sağlamak için gemiler tarafından taşınan sudur.

Gemi Donatım

Borulama, Bir gemi yüklediğinde balast suyu boşaltılır. Nakliye dünyanın %80inin üzerinde hareket ediyorkommodatları ve yılda yaklaşık 3 ila 5 milyar ton ballast suyunu uluslararası olarak aktarır. Bir gemi boş olduğundacargo tanklarını balast suyu ile doldurur. Balast suyu içerirbirçok mikroorganizma fitoplankton zooplankton vb. Yeni deniz ortamlarına giriş yapıldığında bu deniz ekolojik sistemi için bir tehdit oluşturuyorlar.

Borulama

Ballast Treatment System, İnvaziv sucul türler dünyanın okyanuslarına en büyük dört tehditten biridir Diğerleri:kara tabanlı deniz kirliliği kaynakları; deniz kaynaklarının aşırı sömürülmesi; kıyı ve deniz yaşam alanlarının fiziksel değişimi ve yok edilmesi.Gemilerin balast suyunda taşınan türlerin çoğu hayatta kalmazlar. yaş. Bunu yapanların çoğu boşaldığında hayatta kalmazyeni ortama. Ancak bazı circumstancessome türler altında kalıcı nüfusun forma hayatta ve ciddi zararlıları maybe come.

Ballast Treatment System

İkbal Denizcilik, Uygulama uluslararası Denizcilik Örgütüne IMO göre üç ana kategoriye ayrılabilir.1 2 * ekolojik: yerli biyoçeşitlilik ve/veya ekolojikişkiler istilacı türler tarafından bozulabilir. Itis deniz türlerinin yenilerini istila ettiğini tahmin ediyordünyanın bir yerinde çevreler haftalık olarak dailybasise.

İkbal Denizcilik

Ekonomik: balıkçılık kıyı endüstrisi ve diğer ticari faaliyetler ve kaynaklar istilacı maddeler tarafından bozulduğunda. Diğer enerji tedavileri: ultraviyole sonik ve diğer radyasyon tüm denenmiş ama bir ısıl işlem benzer sorunlar var; zaman ve enerji sınırları. Kimyasal tedaviler: balast suyundaki invaziv türleri kontrol etmek için kullanılan tüm yöntemlerin en erken ve en tehlikelilerinden biri.

Kaynak: İkbal Denizcilik

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta