Gündoğdu Asfalt

Renkli desenli asfalt yapımı, Asfalt yüzeyinin kaplama sıcaklığı 35 ° C nin altına düştüğünde yüzey kaplama işlemi başlatılır. Boya aşınması ASTM D 4060 Teknik Özellikler Tse ve 1 = 0 ila 23 g / 1000 dev / dak; ASTM D 522 93A streç = 0 98 ; kat kuruma süresi= 3 saat arasında TS4317; uçucu olmayan miktar 6035 TS = %65; TS 5808=4 ila 5 m2/lt mukavemetini kaplayan kaplama; TS 4313 yapışma mukavemeti = 0; TS sıcaklık sınırları 6293= 20/+125oC; su tuzlu su sıvı sabun ts39/t ts 11590 = karşı mineral yağ ve benzin direnci uymak zorundadır. Sistemin iki tazminatı var.

Renkli desenli asfalt yapımı

Dekoratif asfalt, Birincisi su bazlı bağlayıcı ikincisi sertleştirici. Bu iki bileşen 20 litrelik bir kova 3 4 litre suya dökülür ve karıştırıcı 400 500 vitesli ½ inçlik bir matkapa takılarak 2 dakika boyunca iyice karıştırılır. Boyanın yüzeylerde ton farkı olmadığından emin olmak için her seferinde aynı miktarda su kullanılır. Boya 110 psi hava kompresörüne ve bir hava püskürtücüsüne bağlı çift kademeli bir pompa ile asfalt yüzeyine püskürtülür.

Dekoratif asfalt

Bisiklet yol yapımı, Teknik veriler kimyasal taban yoğunluğu uygulama yüzey hazırlığı dikkatli yüzey hazırlığı dikkatli yüzey hazırlığı eklemlerin optimum kaplaması ve dayanıklılığı için gereklidir çekme mukavemeti şok direnci Ts11590 su tuzlu su sabunu ve deterjan mineral yağlarına uygundur TS EN ISO 2812 ye göre benzin alkalin direnç ts5808 e göre direnci ovmak için uygundur. Parke döşeme Tuğla ve diğer zemin kaplama ürünlerinin geleceğinde dekoratif bir asfalt baskı sistemidir. Çimento mukavemetini ve asfalt esnekliğini içeren kompozit bir üründür.

Bisiklet yol yapımı

Renkli baskı Asfalt, Desenli ve renkli asfalt dekoratif baskı kalıpları ile asfalta tuğla Arnavut kaldırımı kilitli taş Fisco kayrak balıktan tasarlanan herhangi bir desen verilebilir. Yazdırdıktan sonra yüzey renkli yüzey kaplama sistemi kullanılarak renklendirilir. Renkli yüzey kaplama su bazlı akrilik reçine ile güçlendirilmiş renkli bağlayıcı ve sertleştirici ile özel bir asfalt kaplamadır. Asfaltın mukavemetini arttırır ve soğuktan dolayı ısı ve çatlama nedeniyle genişlemeye izin verir.

Renkli baskı Asfalt

Desenli ve renkli asfalt dekoratif baskı sistemi dünyanın birçok yerinde her türlü iklim koşulunda ve trafik koşullarında kanıtlanmış bir üründür. Dünyanın en eski ve en dayanıklı yol yapım malzemesidir neden asfalt Amerika dan Avustralya ya bölgedeki her türlü kullanım alanında birçok şirket tarafından uygulanmaktadır. Günümüzde gelişen teknoloji ile kendini yenileyerek en çok kullanılan zemin kaplama malzemesidir. Ekonomik bakım gerektirmeyen uzun ömürlü bir zemin kaplama sistemidir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta