Bez Çanta

Bez Çanta, geri dönüşümlü, uzun ömürlü, çevre dostu ve kirlilik dünyada her gün plastik torba çanta yerine ideal bir çanta kullanılabilir. Ham bez çanta kullanımı yerlerde çok çeşitli gösterir. Siirt Organize Sanayi Bölgesi, Türkiye'nin en büyük toplu üretim merkezi ambalaj ve baskı Fabrikası olarak çalışmaya devam ediyor, son zamanlarda naylon torbaların fiyatlandırılmasından sonra siparişlere ulaşamıyor.

61'e çalışan sayısını artırarak, fabrika gündüz ve gece vardiyalarda çalışan sayısını artırarak taleplerini karşılamak için çalışmaya devam ediyor. Fabrikadan elde edilen kumaş torbalar Avrupa'da 25 ülkeye ihraç edilmektedir ve bölgesel ekonomiye katkıda bulunmaktadır. Kendi yaşam alanı kalitesini olumsuz etkilemesi ve gelecekte çok daha büyük çevre sorunlarına neden açık olan bu durum karşısında, tüm insanlığın haberdar olması gerekir.

Bez Çanta

Plastik torbaların ve torbaların neredeyse %100'ü doğada biyolojik olarak parçalanamaz. Bu nedenle, doğanın bu zararlı maddelerinin sindirimi ve bu maddelerin tahrip edilmesi 500-1000 yıl sonra gerçekleşir. Bu süre zarfında, birçok bitki, hayvan ve hatta toprak ve denizler Doğa hasarımızı paylaşıyoruz. Plastik torbalardaki ve torbalardaki kimyasal maddeler topraktan, hala tohum iken gıda maddeleri olarak kullandığımız ürünlere geçer. Dünyamızda her yıl yaklaşık 1 trilyon plastik torba tüketiliyor ve hala bu torbaların tahrip edilmesine izin veren hiçbir teknoloji yok.

Bu nedenle, dünyanın birçok uygar ülkesinde, çevrede plastik torbaların kullanımını yasakladı ve benzersiz alternatifler sunuyoruz. Kağıt torbaların geri dönüşüm oranı daha fazla olduğu için, bahçenizde mürekkep olmayan olanları kullanabilirsiniz, ancak ne yazık ki, kağıt çöp kutusuna gittiğinde düşündüğünüz gibi kolayca çözülmez. Oksijen, ışık ve su gibi malzemeler alt katmanlara ulaşmadığından, çok uzun süre (belki de asla) çözülmezler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020