Snow Elektrik

Elektrikli Yerden IsıtmaŞebekeden ısıtma zemini bir ısıtma kablosu veya termomat ile temsil edilebilir. Elektrikli yerden ısıtma her tür avantajları ve dezavantajları ilgili makalede ayrıntılı olarak ele alınmıştır. Şimdi, bir kez daha, hangi seçeneği daha iyi seçmek için konuşuruz. Isıtma, karo altındaki kablodan elektrikli yerden ısıtmadan daha ucuzdur, ancak uzunluk ve kurulumun hesaplanması daha zor olmalıdır. Tavanın yüksekliğini feda ederseniz, kullanılması önerilir (Tablo). daha kalıcı olacak). Isıtma MAT için ulaştığında, birkaç avantajı vardır, çünkü başlangıçta, Explorer'ın geliştirilmiş bir versiyonudur. Tasarım özelliği, aynı kabloyu düzenli bir perdede sıralarda durmanıza izin veren özel bir fiberglas örgü üzerindedir. bu yerleştirildi.

Elektrikli Yerden Isıtma

Isıtıcı Kablo, Buna ek olarak, termomatörün uygunluğu, malzemenin hesaplanması için tek bir odanın alanını hesaplamak ve bu parametreye bağlı olarak uygun bir boyut silindiri seçmek için gereklidir. Seçim seçenekleri hangisi size kalmış olursa olsun, elektrikli bir paspas kullanmanızı öneririz, buna ek olarak internette birçok olumlu yorum vardır. Döşeme teknolojisinin bu makalesinde, altındaki döşemeyi ısıtmak için bir ısıtma kablosu ve özel bir mat kullanıyoruz. elektrikli bir zemin düşüneceğiz. Hazırlık çalışmaları benzer olacak, fark tek ana süreçte olacak. Yüzeyi hazırlamak için önce eski döşemeyi çıkarmanız gerekir ve yüzey enkaz temizlenir. Eğer kusur yoksa, kravat olmadan (taslak) Onu yapabilirsiniz. Bu durumda, yeryüzünde düzensizlikler varsa, başlangıçta 3 ila 7 santimetre genişliğinde bir solüsyon ile dengelemek gerekir.

Isıtıcı Kablo

Yerden Isıtma Sistemleri, Tasarım çalışmaları öncesinde bir şema oluşturma, tellerin döşenmesini veya ısıtma paspasını işaretlemek için karo altındaki elektrikli bir yerden ısıtma bağlantısının bir diyagramı çizilmelidir. Şemayı hazırlamak için öneriler: malzemenin bacaksız ve ev aletlerine monte edildiği duvarlardan en az 10 cm olmalıdır (ısı transferi engellenecek ve tüm sıcak hava aşırı ısınmaya ve arızaya neden olacak iletkene geri dönecektir) döşeme; malzemeyi düz bırakmanız gerekmez, izi doğru yönde eğmek için ızgarayı hafifçe kesebilirsiniz (durum budur). seçenek, tek bir gerekli bölümde ısıtmaya odaklanarak enerji tüketimini azaltmanıza izin verir). Aracı-ekipman hesaplama ana ısıtma olarak kendi elleriyle, karo altında sıcak bir taban oluşturmak için karar verirseniz, 1 m 2 için 140-180 minimum Bir W ısıtıcının hesaba katılması gerekiyor. Yardımcı bir ısıtma sistemi için.

Yerden Isıtma Sistemleri

Snow Elektrik, 140 W / M 2'den fazla kullanamazsınız (80 W mümkündür, hepsi odanın ne kadar iyi yalıtıldığına bağlıdır). İhtiyacınız olan her şey, oda alanı (uzunluk genişlik)) hesaplamak ve bu değerden, bacaksız ve ev aletleri mobilyaları tarafından kullanılan alan (çünkü bunların altındaki araçları istiflemek yasaktır) kaldırmaktır. Sonuç olarak, yararlı bir ısıtma alanı elde edersiniz. Bundan sonra elde edilen sonuca dayanarak, ısıtma elemanın gerekli toplam gücü ve uzunluğu belirlenir. Bir metre ısıtma kablosunun doğrusal çıkışı 16 ila 21 W / M arasında değişebilir. örneğin, oda Alanı 10 m 2 ise ve 100 W / M 2 kapasiteli bir ısıtıcı seçtiyseniz, sonuç toplam 1 kW gücüdür. . 20 W / M kablo seçin, uzunluk 50 m (1000/20) olmalıdır.

Snow Elektrik

Termostat, mevcut alana ve gerekli güce bağlı olarak aynı prensipte seçilir. Buna ek olarak, ısıtıcıyı beton şaplara monte etmek için bir montaj bandı satın almalısınız. Gördüğünüz gibi eski kabloları kontrol edin, 25-30 m2'lik bir alana sahip bir oda için, kiremit altındaki yeterince güçlü bir elektrikli zeminden ısıtma, evin altındaki elektrikli zeminde önemli bir yük ile gerekli olacaktır. Kablo akım bölümü kablolarınızın yeni bir ısıtma sistemi için uygun olup olmadığını hesaplamanız ve belirlemeniz gerekir. İletkenlerin çapının eşleşmediği ortaya çıkarsa, kabloyu evde yeni, daha güçlü olanla değiştirmek gerekir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta