Uniway Bez Çanta

Bez Çanta, Daha birçok avantajı olmakla beraber tek seferde ömrü bitmeyen, kullanımı uzun süreli olan ve dikiş kalitesine bağlı olarak kilolarca ağrılığı taşımakta sınır tanımayan bir üretim söz konusudur. Hatta diğer poşet üretimlerine nazaran bu ürünlerde tüketicileri haberdar etmek amacıyla, çantaların köşe uçlarında etiketler vardır ve bu etiketler çevre dostu ve eco-sağlık yazılarıyla işaretlidir. İmalat firmaları ne denli çalıştıklarını göstererek yararlı bir fikir üretmiş olmuşlardır. En azından müşteri neyi neden aldığını konusunda bilinçsiz olmuyor. Avrupa ülkelerinde bile böyle bir uygulama yoktur. ülkemizde kullanımı ve üretimi son yıllara göre oldukça artmaktadır.

Ham Bez Çanta

Ham Bez Çanta Tamamen doğa dostu ve geri dönüşüme elverişli olmasıyla birlikte çokça tercih edilen ürünler arasındadır. Akılda kalıcı olabilmek yada tercih edilen firmalar arasında yer alabilmek, kaliteli olmaktan ve işini iyi yapabilmekten gelmektedir. Üretilen veya satışa sunduğunuz ürünlerin devamlı olarak sizler tarafından temin edilebilmesi firmanızı ayakta kalabilmesiyle beraber daha da ilerleye taşımaktadır. Reklamlar, çeşitli yayın kuruluşlarında, broşür tanıtımları, gazeteler, radyolar, sinema gibi mecralarda ürün ve hizmet tanıtımlarını hedef kitlelere ulaştırmaya yaramaktadır. Bu gibi reklam mecralarının yanı sıra promosyon ürün aracılığı ile akılda kalıcı olabilirsiniz.

Bez Çanta

Ankara Tela Bez Çantalar bu konuda oldukça yüksek reklam potansiyeli taşıyan ürünlerdir. Üzerinde firma ve adres bilgilerinizin bulduğu, dayanıklı, sağlam, göze hoş hitap eden renkler ve tasarımlar ile mükemmel bir reklam ürününe sahip olacaksınız. Üretilen Ankara tela bez çantalar üzerine serigrafi baskı tekniği aracı ile baskılar yapılmaktadır. Serigrafi Baskı Tekniği basılan ürünler minimum 500 adetlerde basılıp kısa bir süre eşliğinde teslim edilmektedir. Ankara Tela Bez Çanta Ürünlerini genellikle; fuar alanlarında, toplantılarda, açılış törenlerinde, seminerlerde vb. alan ve yerlerde kullanmaktadırlar. Bununla beraber, ayakkabı mağazaları, cep telefoncuları, okullar, sürücü kursları, eğitim kursları, optik mağazaları, giyim mağazaları, butikler, terziler vb. ürün satışı yapan mağazalar tela bez çanta ürünlerini çokça tercih etmektedirler.

Kaynak: Uniway Bez Çanta

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta