Panik Atak Doktoru - Panik Atak Nedir

Panik Atak Doktoru, Kendi vücutlarının kontrolünü kaybetmekten korkuyorlar. Panik atak geçiren insanlar, "kimse bunu anlayamaz” derler ve hatta bazı insanlar bile," bir kamyon beni geçti gibi.” Aslında, birçok kişi panik atak riski altındadır. Özellikle, yoğun stres altında olan insanlar, günlük yaşamlarında stresle baş etmekte güçlük çeken insanlar, acele eden insanlar, mümkün olan en kısa sürede her şeyi yapmak isteyen insanlar, günlük iş, ev ve aile hayatında yoğun stres yaşayan bireyler daha fazla risk altındadır. Buna ek olarak, çeşitli fiziksel hastalıklar bu riskleri arttırır. Panik atak tıbbi bir acil durumdur.

Panik Atak Doktoru

Panik Atak, Tedavide en önemli nokta, panik ataklarını nasıl durduracağının keşfidir. Örneğin; panik atak sırasında kalp krizi geçirdiğine ve çarpıntı yapan bir kişiye inan. Bu inanç nedeniyle, kalp krizi geçiren kişi vücudun korkuya tepkisinden korkmaya başlar, kan basıncı yükselir, sıcak soğuk terleme, kasılma vücutta başlar. Korku nedeniyle kaygı uyandıran kişi, bu sefer kalp krizi geçirme fikrine inanmaya başlar. Panik atak, belirli bir süre boyunca uçan, boğulma, boğulma veya boğulma gibi başka bir kişinin yoğun korkusu veya rahatsızlığı ile ilişkili yoğun korku veya rahatsızlığın ayrı bir dönemidir. Panik ataklar kısır bir döngüdür. Hastalara bu tedaviyi panik atak yapmayı nasıl durduracaklarını öğrettiler.

Panik Atak

Panik Atak Nedir?, Bu tedavi, ilaçların desteğiyle elde edilecek başarıya katkıda bulunur. Aniden bastırılmış panik atak anksiyete krizi. Bu endişe on dakika içinde tırmanıyor, en yüksek noktasına tırmanıyor ve daha sonra yavaş yavaş azalıyor ve kayboluyor. Panik içinde çok yoğun duygularımız var. Zaman zaman, çoğumuz panik atak çok üzücü bir durum var ve kim olduğumuzu, yaşam kalitemiz büyük ölçüde azalır. Panik atak olan kişi evden çıkmak mümkün hale gelebilir, saldırı her zaman onunla olmak istiyor, yalnız olamaz, yardım almak için zor yerlere girmesini önleyebilirsiniz, otobüslerde alamadım, geleceğin korkusu için pazara gitmeyebilir. Bir kişi panik sırasında felç, beyin kanaması veya kalp krizi geçirdiğini düşünebilir.

Panik Atak Nedir?

Asım Eren, O anda düşecek ve bayılacak, kontrolü kaybedecek, delirecek ve çok fazla korku hissedecek. Kalp krizi geçirecekler ve panik bozukluğu olan hastane acil servis hastalarına sıklıkla uygulanmasından korkuyorlar. Çünkü yoğun paniğin etkisi altında kalp krizi geçirdiklerini düşünüyorlar, rahatlamak kolay değil. Çeşitli testler yapılır, ancak hastanın düşündüğü yönde herhangi bir rahatsızlığı yoktur. Bugün hastaneye gitmek kalp hastaları %15-20 muzdarip biz panik bozukluğu oranı olduğunu biliyoruz. Zaman zaman bile, bu insanlar bazı yanlış tanı sonucunda yanlış tedavilere maruz kalabilir. Bu nedenle, yukarıda belirtilen belirtileri gösteren insanlar mümkün olan en kısa sürede bir uzmandan yardım almalıdır.

Kaynak: ASIM EREN

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta