Ömer Döngeloğlu İletişim - Sedat Uçan İletişim - Ali Tel İletişim

Ömer Döngeloğlu İletişim, Programımız sürprizlerle dolu. İslam tarihini ve yaratıklarımızın hayatlarını halkımıza açıklıyoruz. Ramazan'ı canlı tutmaya çalışıyoruz. Döngeloğlu canlı aydan önce program hakkında bilgi verdi, " Başakşehir su Vadisi ‘Sahur zaman’ programı klasik hale geldi. Yerli ve yabancı ülkelerden olumlu tepkiler alıyoruz. Programa katılım ilin dışından gelmektedir. Waters Vadisi yaz Ramazan ruhu için çok uygun bir yerdir. Orada, Başakşehir Belediyesi'ne desteklerinden dolayı teşekkür etmek istiyorum.

Sedat Uçan İletişim, Ramazan bize tekrar birbirimizi tanımak ve tekrar birbirimizi sevmek için fırsat verir bolluk ayıdır. Ramazan bir nimet, kardeşlik ve Dayanışma olduğunu. Belediyelerimiz son yıllarda insanlara dokunuyor ve insan haysiyetine dikkat ederek faaliyetlerini arttırmak önemlidir. Sokak iftar ile birleşmek için sağlanmıştır " dedi. Bu hafta, Hakan Akgül, İslam'a derinden bağlı olan nesilleri eğitmek, Aşkab'ın yetersizlik ve İslam Tarihi ile ilgili tüm soruları cevaplamak için gelenleri eğitmek için bir konuktu. Program Ömer Döngeloğlu'nun duasıyla başladı. Önde gelen, bu hafta, ölüm hakkında bilinmesi gerekenler izleyicilere aktarıldı. Ömer döngeloğlu, " ölüm ilacı var mı? Ölmeye vararak dua ediyor musun?

Ali Tel İletişim, Bu ölüme günah mı? Çıkarken herhangi bir ağrı duyuyor musun? Ölen kişiyi bekleyen şeyler nelerdir? Hz. Süleyman'ın ölümü Kuran'da nasıl tarif edilir? Hz. Solomon neden ayakta öldü? Ay kötü şans getirecek mi?"o canlı yayında Kur'an ışığında sorularını yanıtladı. İslam'a oldukça kararlı olan nesilleri yükseltmenin yolu, Aşkab-İ Kiram'ın manevi ahlaki değerleri ve İslam Tarihi ile ilgili tüm sorular bu hafta programın liderleri, imam Hacı İsmail İsmail İmam, imam Habi Habi Mustafa Sözen ve Lapsei İlahi Grubu tarafından cevaplandı.

Öztürk Organizasyon, Program Ömer Döngeloğlu'nun duasıyla başladı. Ocak ayında Sancaktepe Belediyesi'nin kültürel sanat faaliyetleri yavaşlamadan devam etmektedir. 11 Ocak Salı günü Samandira Kültür Merkezi'nde Ömer Döngeloğlu Hodja'nın üzüntü ve aile hikayeleri ile bir konferans düzenlendi. Peygamber Ömer Döngeloğlu'nun aile hayatının örnekleri Aile görüşmesinde, kadınlar Sancaktepe'ye yoğun ilgi gösterdi. Konferans gündüzleri düzenlenmesine rağmen, müşteri ilgisinden dolayı bazı vatandaşlar geri dönmek için listelendi.

Kaynak: Öztürk Organizasyon

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta