Kurşun Kaplama - Alüminyum Kaplama - Bakır Kaplama

Kurşun Kaplama, Alüminyum yüzey, bariyer tabakası ve por 5-25 µm şeklinde görünen yapı kalın olabilir. Daha sonra yapılacak süreçte, bu gözenekler bir şekilde kapatılır, korozif ortamlara karşı daha dayanıklı olması için sıkıştırılır, sıcaklık bir yapı olarak sağlanır. Çeşitli taşıyıcı tip binalarda binanın dış cephesi, cam, kompozit levha veya alüminyum levha gibi yapı malzemelerinin dayanıklı ve fonksiyonel montajında kullanılan alüminyum malzemede kullanılan ana ve ara yapı elemanları entegre edilmelidir. Alüminyum, tüm iklim koşullarında en dayanıklı malzemedir. Ağacın 43'ü, PVC'DEN 23 kat daha güçlüdür.

Kurşun Kaplama


Alüminyum Kaplama nem tutmaz, sis, bozulmaz, geri çekilir, çatlamaz. Ultraviyole radyasyona karşı önleyici tedbirler gerektirmez, bakımı kolaydır. 'CU' ile sembolize edilir, 1084,62 ° C'de erir, belirli bir ağırlığa sahiptir 8,96 g/cm3 ve periyodik tabloda yirmi dokuz (29) sırada yer alır. Elektrik enerjisi genellikle uzun mesafelere iletilir; yerleşim alanlarına, endüstriyel tesislere dağıtılır ve orada tüketilir. Elektrik enerjisinin ana bileşenleri çıplak iletkenler, çubuklar, yalıtılmış hava hatları ve yeraltı güç kabloları ve ek malzemelerdir. Yakın zamana kadar, bakır, elektrik enerjisinin iletimi ve dağıtımındaki uygun özelliklerinden dolayı bu alandaki ana iletken malzeme olmuştur. Bakır, yüksek elektriksel iletkenlik, işlenebilirlik ve mekanik özelliklere sahip iyi bir metaldir.

Alüminyum Kaplama


Bakır Kaplama, Altın ve gümüşten sonra en iyi iletken metal bakır bakırdır. Yüksek termal ve elektriksel iletkenlik seviyeleri, hem de birçok yüzey kolayca bakır kaplama adapte kullanım alanlarını artırır. Buna ek olarak, Zay, demirli metallerin son kaplamalarından önce difüzyon bariyeri olarak korozyon direncini arttırmak için sıklıkla kullanılır. Bakır kaplama metal olarak kullanılması muhtemelen en sık metal bakır kaplıdır, çünkü yumuşak ve yumuşak, kolayca parlatır ve çeşitli çözümlerden kolayca kaplanabilir. Atmosferin olumsuz korozyon etkisi sadece havada oksijen ile reaksiyona girerek demir, bakır metal oksit için değil, bakırın dış yüzeyi kararmış ve siyah ve siyah bir renktir.

Bakır Kaplama


Cami Restorasyon, Asidik atmosfer yeşil pas (bakır pas, bakır yeşil) oluşur. Bu oksit tabakası koruyucu bir tabaka görevi görür ve bakırın oksijenle daha fazla reaksiyona girmesini önler. Bu renk değişikliği nedeniyle, kaplama orijinal pembe rengini korumak için tasarlanmışsa, bakırla kaplı tüm ürünler koruyucu bir cila ile kaplanmalıdır. Elektroliz bakır özellikle hassastır, bu nedenle havada renk değiştirir - bu yüzden harekete geçin! İki işlemimiz var: elektrolitik parlak dolap ve asma bakır kaplama. Bakır, mükemmel termal ve iletkenlik özellikleri sayesinde çok sayıda avantaja sahiptir.Endüstriyel ve elektrik uygulamalarında uzmanlık tercih edilmektedir. Korozyonun zararlı etkilerini azaltmak için ince bir bakır kaplama yaygın olarak elektrolitik hale gelir.Ön nikel kaplama, bakır kaplamanın en çok uygulanan işlemidir.

Kaynak: https://www.camirestorasyon.com/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta