Barkod Etiketi, Ribon, Pos Rulosu

Barkod Etiketi, Eko termal etiketler genellikle 3-6 aylık bir raf ömrüne (ömür boyu) sahiptir. Bir etiket tipi ve kısa süreli kullanım için idealdir. Basılı ve baskısız üretim yapılmaktadır. Su kullanmak istediğiniz ve yırtılmaya dayanıklı etiketi kullanmak istiyorsanız, plastik hammaddeden yapılmış etiketlerden pp opak etiket, pp mat etiket veya gümüşmat etiket kullanabilirsiniz. Silvermat etiketleri, metalize renkli metal hammaddeden üretilmiştir ve üzerine kurdele ile basılabilir. Barkod etiketine yazdırdığınız bilgileri yıllarca su içinde tutmak istiyorsanız bir reçine şeridi de kullanabilirsiniz. Etiketleme ürünlerinizin ayırt edici olmasını istiyorsanız, termal ve tutkal etiketlerini sarı, mavi, kırmızı gibi renklerde kullanabilirsiniz.

Pos Rulosu, Günümüzde birçok ürün, shrink sleeve etiketlerinde kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmıştır. Teknolojinin sınırları sofistike ambalaj formları ve gelişmiş görsellerle test edilir. Bu sebeple müşterilerimizin bir uzmana ihtiyacı vardır. Shrink sleeve etiketleri her zaman daha çekici ve neredeyse sınırsız tasarım seçeneği sunar. Shrink sleeve etiketleri, ısı tünelinden geçen ürünlerin tüm yüzeyini kaplar ve 360 ​​° görselleştirme sağlar. Firmamız 2003 yılında İstanbul'da kurulmuştur. Etkinlik olarak; İstanbul Yenibosna da hizmet veriyor. 2012 yılında E-yaz Yazılım A.Ş. Yazılım Projesi süreçleriyle birlikte çalışıyoruz.

Ribon, Başlıca ana faaliyet alanlarımız; Endüstriyel ekipman ve sarf malzemeleri, Kurumsal / Kurumsal yazılım çözümleri, Ürün ve hizmetler gibi Sektörel Yazılım uygulamaları, Analiz, Kurulum, servis ve eğitim. Tüm sektörlerde yazılım ve barkod teknolojilerinin vazgeçilmezliği ve daha yaygın hale gelmesi nedeniyle, ele aldığımız sektörlerde sınır yoktur. Müşteri portföyümüzde; Türkiye'nin önemli tekstil, kozmetik, kablo, kimyasal, aydınlatma, batarya, kırtasiye ve temizlik ürünleri üreticileri. Üründe; Zebra, Argox satıcısı ve endüstriyel donanım firmasının anabasini, Kabin, Ricoh, Türkiye'deki King distribütör firması.

Dega Basım, Başlıca önceliğimiz, ana bayi ve distribütör olduğumuz tüm şirketler için yüksek kalite standartlarına sahip olmaktır. Şirketimiz 2009 yılında değişim ve gelişim süreçlerine kesintisiz olarak başlamıştır. Bu kapsamda tüm iş akışlarımız ISO kurallarına uygun olarak gerçekleştirilmekte ve organizasyon yapımız eğitime tabidir. ISO sertifikası, şirketimiz için asimile edilmiş bir kalite sisteminin, duvar asılı bir belgenin ötesinde bir göstergesidir. Ayrıca Rusya ve Ukrayna ihracat için GOST-R ve UKRsepro sertifikaları var. Cab, Argox, Zebra, Sato, Datamax ve ITD Mercury marka ürünlerini satıyoruz. İhtiyaçlarınızı bildirmek için bir barkod yazıcısına ihtiyacınız varsa ve kaliteli bir çözüm üretmek istiyoruz.

Kaynak: Dega Basım Etiket Sanayi

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta